2014, április 4.

Gyorsbüfés eladás, kódokkal

Gyorsbüfében, gyorsétteremben használva különösen hasznos az érintőképernyő.

Gyorsan felvehetjük a rendelést, egyik partnerünk pedig külön kérte, hogy nekik ne azt lehessen felütni, hogy mivel kéri az ügyfél a hamburgert, hanem hogy mit nem kér!

Éttermi program

Gyakoribb, hogy hagyma, csipős nélkül kérik, így nekik ez nagyban gyorsítja a rendelésfelvételt. Ráadásul ez így jelenik meg a séfnyomtatón, tehát a szakács látja, hogy a 71-es rendelésbe mit ne rakjon bele.

Éttermi program

A többi összetevőt alapanyagot is berakja a nyugtára, csak azt nem nyomtatja.

 

Rendelés elkészültekor pedig egyértelmű, hogy kinek készült a rendelést, nem kell keresgetni, hogy kinek készült, hiszen a vendég kezében is ott a “71-es kód”.

éttermi program